"Beyaz yakalılar Bodrum'da yok oldu. Orta sınıf Bodrumda bitti" diyen Erman Toroğlu, ünlü tatil beldesinde bu yaz bir lahmacun ayranın beş yüz liraya satılmasını 'milli bakış' açısıyla ele aldı.
Bu paralara lahmacun yiyecek turistlerin olduğunu, onların Yunanistan yerine ülkemize para bırakmaları gerektiğini savunan ünlü spor yorumcusu şöyle konuştu: "Bir yerde ayağımıza kurşun sıkıyoruz. Neden? Bir yerde diyoruz lahmacun beş yüz lira. Kardeşim Bodrum'da beş yüz liraya da lahmacun var 40-50 liraya da var. Lahmacuna beş yüz lira verecek olan adamın parasını ben Türkiye'de alayım, niye Yunanlı alsın Yunan adalarında. O turist öyle bir yere gidip onu istiyor. Ben o paralara yemem, gidip 50 liraya yiyorum. Gelen turistin parasını Yunanlı değil, biz alalım. Ben o parayı lahmacuna vermem, verene de mani olmayayım"
Geçtiğimiz aylarda kendisinden 34 yaş küçük avukat Ezgi Yavuz'la evlenen Erman Toroğlu, imaj değişikliğinin evlilikle ilgilisi olmadığını ancak eşinin kendisini kimi zaman yönlendirdiğini ifade etti. Toroğlu mutlu olduklarını anlatırken, "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine araya geren Ezgi Yavuz "Bakalım kısmet, Allah bilir" yanıtın verdi.
Yorumlar (0)